Beginning of a New Era - elokuva - 7.9.22 klo 17.00

12,00 

Vapauden puolesta leffaklubi jatkuu. Tällä kertaa uusi suomalainen tuotanto, julkisessa ensi-illassa. Paikan päällä myös ohjaaja Olli Ylinen joka alustaa elokuvaa ja vastaa kysymyksiin elokuvan jälkeen. Kesto 108 min. Tekstitetty suomeksi.

Elokuvateatteri Orion, Eerikinkatu 15, Helsinki

Hinta 12€
Jäsenille 10€
Kannattajajäsenille 8€
Ikijäsenille 0€

Varasto loppu

Beginning of a New Era on transsendenttinen elokuvakokemus, joka välittää voimakkaan ja positiivisen toivon sanoman mayojen vanhimmilta ja muilta valon työntekijöiltä näinä muutoksen aikoja varten.

Elokuva on suomalainen itsenäinen tuotanto, jonka valmistuminen on kestänyt yli 10 vuotta.
Tuotannon ja kuvaamisen aloitettiin jo vuonna 2011 – kun suuresta tietoisuudenmuutoksesta ja vuoteen 2012 liittyi iso hype – syntyi kutsu tehdä siitä elokuva.

Elokuvassa Mayan vanhin Marzo Quetzal jakaa meille viestin ja näkemyksen uudesta aikakaudesta, joka merkitsee uutta galaktista sykliä ajassa.

Elokuva valaisee, kuinka meissä jokaisessa on vielä taistelu hyvän ja pahan voimia vastaan, joka on kohdattava uuden aikakauden ankkuroimiseksi maan päälle.

– taistelu, joka tapahtuu meidän jokaisen sisällä – mielessämme, toimien mielen tiedostamattomien kohtien kautta.

Paradoksaalisesti tämä pimeys paljastaa valomme ja todellisen minämme.

Samaan aikaan Beginning of a New Era kertoo matkasta, jonka Rainbow-ihmiset tekivät vuonna 2012 – ryhmä rauhan ja rakkauden maan sotureita.
Sinä vuonna he tunsivat kutsumuksen ja matkustivat liittyäkseen pyhiin seremonioihin, jotka merkitsivät Maya-kalenterin suuren 26 000 vuoden syklin päättymistä.

Seremonioiden tarkoituksena oli kohdistaa korkeat energiat maailmanrauhan puolesta.

Elokuva on sekoitus tiematkaa ja antaa myös äänen lukuisille ihmisille, jotka jakavat näkemyksensä nykyisestä tilanteesta, jota me kaikki koemme, ja selittävät, kuinka jokainen meistä luo yhdessä tätä uutta todellisuutta.

Elokuva tarkastelee ihmiskunnan nykyistä tilannetta henkisestä näkökulmasta, ja pohtii, mitkä ovat tapoja siirtyä rauhallisempaan, harmonisempaan ja rakastavampaan maailmaan – sisällä ja ulkopuolella. Kuten sanonta kuuluu

”Meistä tulee hereillä tekemällä pimeyden tietoisia”

Yksi elokuvan teemoista korosti jokaisen sisällämme olevaa luovaa kykyä muistuttaen, että meillä kaikilla on oma roolinsa jumalallisessa draamassa.

”Olemme todellakin oman todellisuutemme luojia, emme avuttomia uhreja.”

”Kuinka haaveilemme maailmasta?”

Kirjaudu sivustolle