Tri Peter Breggin: Covid-19 ja globalistipredaattorit: Me olemme saalis

(Covid 19 and the global predators: We are the prey)

breggin.com

  • Meidän on lakattava valittamasta ja alistumasta vaan sen sijaan tiedostettava käynnissä oleva sota meitä vastaan ja liittouduttava luomaan parempaa yhteiskuntaa.
  • Propaganda on luotu hyödyntämällä ihmisen kehityspsykologiaa ja sitä tosiasiaa, että useimmilla ihmisillä on lapsuudestaan jäänyt avuttomuuden trauma.
  • Käynnissä oleva suunnitelma ei ole järjetön, vaan systemaattisesti suunniteltu biologisin asein käytävä sota kansaa vastaan.
  • Hyökkäyksen takana on Kiinan kommunistinen puolue, länsimaissa iskujoukkona Bill Gatesin, Klaus Schwabin ja Anthony Faucin luoma järjestö CEPI
  • Projektissa ovat olleet mukana vuodesta 2016 lähtien USA:n valtion virastot, kuten CDC (”USA:n THL”) ja FDA sekä mm. Norjan ulkoministeriö

Pitkän linjan arvostettu psykoterapeutti tohtori Peter Breggin on vaimonsa kanssa hiljattain julkaissut kirjan nimeltään COVID-19 JA GLOBALISTIPREDAATTORIT: Me olemme saalis (Covid 19 and the global predators: We are the prey). 650-sivuisessa kirjassa käydään läpi häikäilemätön suunnitelma vuodesta 2010 lähtien johtaa koko maailma totalitääriseen kontrolliin väärennetyn pandemian ja myrkyllisten injektioiden kautta.

Tohtori Mercola aloittaa haastattelun toteamalla, että tällä hetkellä on käynnissä koko historian ylivoimaisesti suurimittaisin propagandakampanja, jolla on saatu aikaan massapsykoosi. Monet ihmiset, jotka normaalisti ajattelevat järkevästi, ovat haksahtaneet tähän propagandaan -he eivät enää ota vastaan rationaalista ja loogista tietoa. Voiko Breggin psykiatrina selittää, mistä on kyse?

Kaikkien aikojen pelkopropaganda

Meidän täytyy olla tietoisia siitä, ketkä tätä operaatiota ohjaavat, ja millaisia ovat siinä käytetyt mekanismit, sanoo Psykiatrian tohtori Peter Breggin. Hänen mielestään kyseessä on pelon vallankumous, jossa meidät yritetään saada tuntemaan itsemme avuttomiksi kuin lapset. Älkää pelätkö, sillä sitä he juuri haluavat, vaan suuttukaa ja toimikaa.

On olemassa julkisen terveydenhoidon jaosto, jossa tutkitaan kuinka ihmiset saadaan pelkäämään – niin, että he tekevät mitä halutaan. Tällaisilla tutkimuksilla on selvitetty ne menetelmät, jotka nyt ovat käytössä.

Psykoterapiassa kohdataan usein ihmisiä, jotka ovat joutuneet kamalalla tavalla vanhempiensa ilkivallan kohteeksi ja traumatisoituneet, mutta eivät tunnista tilannetta. He eivät näe väärintekijöiden toimia pahoina, mikä ulkopuolisen näkökulmasta tuntuu aivan uskomattomalta. Selitys on siinä, että meille on yleensä mahdoton uskoa, että ympärillämme on ihmisiä, jotka toimivat aivan toisenlaisella moraalilla kuin me itse toimisimme; sellaisia, jotka nauttivat vahingontuottamisesta ja alistamisesta.

Nyt on aika päästää irti ajatuksesta, että tämä nykyinen tilanne on hullu tai epäjohdonmukainen. Mitä järkeä on siinä, että USA:ssa on yli 13000 raportoitua kuolemaa covid-rokotteiden johdosta, eikä kukaan tutki asiaa tai tee sille jotain? Aikaisempina vuosina olisi ollut katastrofi, jos kaikki rokotteet yhteensä olisivat johtaneet 200 kuolemaan. Miten tämä voidaan vain sivuuttaa? Tai se, että suuri osa covidin piikkiin laitetuista kuolemista on väärennettyjä?

Mutta tämä ei ole hullua, vaan täysin järkeenkäypää. Jos haluat pelotella koko väestöä, sinun pitää liioitella vaaraa. Otetaan influenssan kaltainen epidemia, joka on lasten ja nuorten aikuisten kannalta vähemmän vaarallinen, mutta voi iskeä ankarasti yli 80-vuotiaisiin. Sitten tehdään siitä kauhutarina liioittelemalla kaikkea.

Sitten estetään sairauden hoitaminen aikaisessa vaiheessa. Miksi näin tehdään, vaikka hoitoja on olemassa ja niillä voitaisiin pelastaa miljoonia? Olisiko kyse alusta alkaen kyse rokotteista?

Tämän ihmiskuntaa vastaan kohdistuvan hyökkäyksen keihäänkärki on piikkiproteiini. Se ei mitenkään liity covid-19:ään. Sen kautta lisätään ennestään valtavan rikkaiden instituutioiden ja yksilöiden omaisuutta – monet näistä valitettavasti USA:ssa. Nämä toimivat yhteistyössä Kiinan kommunistisen puolueen kanssa, mikä kirjassa perustellaan hyvin tarkasti.

Miksi USA, Kanada, Iso-Britannia ja Australia ovat kokeneet niin suuren iskun? Kiina ja Israel ovat pitkään kohdistaneet iskuja näihin maihin, joissa ihmisillä on paljon vapautta. USA on ainoa maa, joka on perustettu ihmisten vapauden ja tasa-arvon periaatteelle, kuten itsenäisyysjulistuksessa todetaan.  Afrikassa sen sijaan menee paremmin, ja Intiassakin nyt, kun Ivermectinin käyttö lääkkeenä on sallittu.

Tämä on kammottavaa. Mutta sen sijaan, että alistuisimme pelkoon, meidän pitäisi katsoa järkevästi mitä oikein on tekeillä. Taustalla on kehityskulku, joka on alkanut heti kun ihmiset alkoivat kokoontua suurina joukkoina tietylle alueelle: Jostakusta tulee päällikkö, jonka alaisia muut ovat – ja samalla haavoittuvia. Se, mitä nyt tapahtuu, ei siis ole mitenkään uutta vaan tapa, jolla ihmiskunta on aina toiminut suurissa ryhmissä.

Suunnitelman edistyminen lähtien vuodesta 2010

Katsotaan sitten viimeisen 10 vuoden tapahtumia. V. 2010 Bill Gates julisti rokotteiden vuosikymmenen alkaneen. Hänen kumppaninaan silloin vielä varsin pienessä globalistien rokotekomiteassa oli Anthony Fauci. 10 vuotta myöhemmin tuli covid-19. Onko se sattumaa?

Vuonna 2015 saatiin selville, että koronapandemia voidaan saada aikaiseksi, ja että siihen voidaan nopeasti kehittää rokotteita. Ei sellaisia, jotka torjuvat tautia tehokkaasti, vaan sellaisia jotka tekevät ihmiset sairaaksi. Näitä testattiin eläimillä. Jos ne selvisivät rokotteesta, ne yleensä sairastuivat ja kuolivat altistuessaan taudille myöhemmin. Tämä selvisi dokumentista, jonka Fauci oli laatinut yhdessä kahden Wuhanin instituutin huippututkijan kanssa. Nämä olivat myös kommunistisen puoleen jäseniä, koska Kiinassa ei voi olla huipputiedemies kuulumatta puolueeseen ja olematta samalla osa militaristista koneistoa.

Aivan hiljattain selvisi Faucin sähköposteista, että hän ohjeisti Wuhanin tutkimuslaitosta luomaan uuden SARS-viruksen aikaisempia yhdistelemällä. SARS-koronavirusta ei koskaan ole ollut olemassa luonnossa. Sen sijaan niitä on lukemattomia eri laboratorioissa. Vuosina 2003 ja 2004 neljä tällaista pääsi vuotamaan Kiinan laboratorioista.

Kiina ja USA olivat siis yhdessä suunnittelemassa biologista asetta – rokotetta tekaistua pandemiaa vastaan. Breggin kirjoitti kumppaninsa kanssa jo huhtikuussa 2020, että koronavirusta vastaan ei voi tehdä toimivaa rokotetta, koska se mutatoituu koko ajan. Rokotteet päinvastoin pakottavat uusia mutaatioita tulemaan nopeammin esiin. Jos yksi versio saadaan painettua alas, joku toinen – yleensä heikompi, mutta tehokkaammin leviävä – nousee esiin. Tällainen on ns. deltavariantti. Kaikki tiesivät tämän.

2015 Bill Gates tiesi siis, että pandemia voidaan luoda. Seuraavana vuonna hän laati liiketoimintasuunnitelman, joka löytyi Klaus Schwabin (Great Resetin suunnittelija, World Economic Forum WEF) nettisivuilta, mutta on nähtävissä nyt myös Bregginin omilla sivuilla (breggin.com). Tästä suunnitelmasta löytyvät ne asiat, jotka nyt on pantu käytäntöön Gatesin v. 2017 Schwabin kanssa perustaman organisaation CEPI:n johdolla (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations eli Epidemiavalmiuteen liittyvien innovaatioiden liittoutuma).

Suunnitelman alkuvaiheeseen kuului sellainen sopimus lääkeyhtiöiden kanssa, että niiden kaikki kustannukset pandemian aikana korvattaisiin. CEPI saisi myöhemmin osan valtaisista rokotetuotoista. Lääkeyhtiöille valmisteltaisiin etukäteen järjestelmät, joiden avulla ne voisivat kehittää uudet rokotteet ”poimunopeudella” (warp speed) – presidentti Tump harhautettiin myös tukemaan tätä.

2017 WEF:n vuosikokouksessa Gates ja Schwab julkistivat suunnitelmansa. Heinäkuussa CEPI teki suuren powerpointesityksen WHO:lle (myös tämä löytyy breggin.com-sivuilta). Tässä jälleen todetaan, että lääkeyhtiöille ei tule kuluja, ja että CEPI (käytännössä Gates) saa leijonanosan tuotoista. Lisäksi siinä mainitaan, että Gates tulee valvomaan rokotteiden kehitystyötä yhteistyössä lukuisten ihmisten kanssa; ja että WHO hoitaa kaiken muun, mm. asettamaan lääkintästandardit ja vastaamaan varsinaisesta tieteellisestä työstä.

Kuva:

CEPI:n WHO:lle tekemän powerpointin dia 6, josta selviää kuinka totaalisesti suunnitelma on epäonnistunut vision suhteen ja toisaalta ajettu määrätietoisesti läpi toimintatavan osalta – tarkoitus oli yksinomaan keskittyä rokotteiden nopeaan kehittämiseen ja markkinointiin (mitä toteamusta vasten ”visio” näyttää vain silmänlumeelta).

Jättiläiset pelon vallankumouksen takana

Laillisesti CEPI:llä ja WHO:lla ei ole oikeuksia tällaiseen toimintaan. Mutta niillä on niin paljon rahaa ja valtaa, että voivat luoda tällaisia projekteja itselleen. WHO:n takana on YK, ja YK:n takana Kiina. Mainittakoon, että powerpointissa CEPI-liittoutuman ensimmäisenä jäsenenä mainitaan Norjan ulkoministeriö (muut jäsenet ovat Bill&Melinda Gatesin säätiö, Wellcome-rahasto, WEF ja USA:n tiede- ja teknologiaministeriön bioteknologian osasto).

Miten siis tällainen pelon vallankumous luodaan? Järjestetään jättibisnekset, hallitukset ja rikkaat yksilöt samaan suunnitelmaan mukaan valtavilla investoinneilla. Gatesilla on rahaa joka paikassa: Hän ei rahoita WHO:ta pelkästään Bill & Melinda Gates säätiön vaan myös kahden muun säätiön kautta.

Jo 2016 ja 2017 CEPI:n kumppaneiksi liittyivät FDA (USA:n ruoka- ja lääkevirasto), CDC (USA:n terveydenhoidon keskuslaitos), NIH (kansallinen terveysinstituutti), NIAID (Faucin johtama kansallinen allergian ja tartuntatautien instituutti) ja BARDA (biolääketieteellinen tutkimuskeskus) – suuret valtion virastot. BARDA:n edustajana oli mm. Rick Bright, joka esti Trumpia sallimasta covid-19:n hoitomuotoja, joilla olisi ehkäisty 75% kuolemista ja 87% sairaalahoidoista. Miksi hoidot estettiin? Koska koko ajan oli kysymys vain ja ainoastaan rokotteista, ja hoidot olisivat olleet rokotemarkkinoiden tiellä.

Powerpointissa todetaan myös, että CEPI ja WHO ovat ”yhteisymmärryksessä” keskenään; käytännössä se on lähes sitova sopimus.

2017 CEPI myös ilmoitti yhteistyökumppaneikseen Modernan ja Pfizerin. Gates sanoi videolla tuona vuonna, että hän kehittää RNA- ja DNA-rokotteita. Kolme vuotta myöhemmin nämä yhtiöt olivat ensimmäiset USA:ssa, joiden ns. rokotteet hyväksyttiin (todellisuudessa nämä injektiot ovat ihmisten geneettistä muokkausta, eivät rokotteita). Ne saivat miljardeja dollareita liittovaltion hallitukselta BARDAN:n, NIH:n ja NIAID:in kautta. Lisäksi Gates kylvi rahaa joka paikkaan missä sitä tarvittiin suunnitelman ajamiseksi läpi. Yksi näistä on rokotteita valvova organisaatio Cochrane, jolle ostettiin uusi johtaja.

Miten ihmiset saatiin uskomaan valheeseen

Miten on mahdollista, että niin monet ihmiset uskovat propagandan ja tottelevat sokeasti? Breggin hakee selitystä ihmisen sosiaalisesta luonteesta. Vastasyntynyt ihminen on avuttomampi kuin minkään muun lajin vastasyntynyt yksilö. Aivojen kehitys kahden ensimmäisen vuoden aikana tapahtuu yksinomaan sosiaalisessa kontekstissa, minkä vuoksi meistä tulee hyvin riippuvaisia sosiaalisesta yhteydestä.

Tämä sosiaalinen yhteenkuuluvuus toisaalta antaa meille valtavan voiman, mikä ilmenee esim. muinaisten ihmisten kyvyssä metsästää mammutteja tiimityön kautta ilman kunnollisia aseita. Ryhmässä myös pystyttiin paremmin suojelemaan lapsia. Meihin jokaiseen kuitenkin jää potentiaali siihen alkuperäiseen pienen lapsen avuttomuuden tunteeseen. Kun tunnemme vaikka syyllisyyttä, häpeää tai pelkoa, tällainen avuttomuus helposti iskee.

Tästä on kyse nykytilanteessa. Sitä voidaan kutsua psykoosiksi, mutta kutsuisin sitä mieluummin ylitsevuotavaksi avuttomuudeksi, joka kohtaa kokonaisia kansakuntia. Mutta jos tulet tietoiseksi siitä, että olet avuttomassa tilassa, ymmärrät ettei se hyödytä sinua mitenkään. Kuitenkin jos sinua on jollain tavalla alistettu lapsena, avuttomuus jää sinuun myös aikuisena. Tästä vapautumiseksi pitää tehdä paljon työtä.

Psykoterapiassa on usein kyse juuri näiden negatiivisten emootioiden työstämisestä ja sitä kautta tuon avuttomuuden tunteen voittamisesta (Breggin on kirjoittanut kirjan ”Guilt, shame and anxiety” – Syyllisyys, häpeä ja ahdistus). Meidän täytyy vapautua niistä asioista, joita meille on lapsena tehty. Aikuisena sinulla on kyky ymmärtää, että sinua käytettiin seksuaalisesti hyväksi, sinua ei rakastettu, sinua kiusattiin jne. Silloin voit todeta, että vika ei olekaan sinussa.

Samoin koskee kaikkia niitä amerikkalaisia (ja tietenkin suomalaisia), jotka nykytilanteessa kokevat itsensä avuttomiksi ja siten hyväksyvät auktoriteettien tarjoamat järjenvastaiset pelastuskeinot.

Breggin ei ole ylpeä psykiatrian tieteenalasta ja niistä ammatinharjoittajista, jotka tapaavat asiakkaita ja määräävät heille lääkkeitä. Tämä on yksi niitä vahvimpia keinoja alistaa ja hallita ihmisiä. Meidän ei pidä tukahduttaa tunteitamme lääkkeillä vaan kanavoida ne suuttumukseen. Mutta suuttumukseen ei pidä jäädä kiinni vaan kanavoida se edelleen toimintaan ja voimaantumiseen.

Aktiivinen vastarinta on välttämätöntä pelon hallinnon ehkäisemiseksi

Meidän on käytettävä sanomamme julkaisemiseen niitä kanavia, jotka antavat sen tehdä. NBC, CNN, YLE ja Youtube ovat kanavia, jotka eivät nyt toimi.

Lopuksi Breggin painottaa, kuinka tärkeää meidän on ymmärtää että meitä vastaan käydään sotaa. Bill Gates ja Schwab ja muut ovat vain pelinappuloita kommunistiselle Kiinalle, jotta se saisi USA:n heikennettyä ja sitten vallattua. Siksi englantia puhuvat länsimaiset valtiot on ajettu niin ahtaalle. Hän näkee tämän uhan suurempana kuin Amerikan sisällissota, koska se kohdistuu koko länsimaiseen demokratiaan. (Breggin katsoo asiaa oman kotimaansa kannalta, tilanne on tietenkin hieman erilainen suomalaisten näkökulmasta, suom.huom.)

Mercola vahvistaa näitä johtopäätöksiä toteamalla, että meitä covidin varjolla selvästi ollaan ajamassa kohti samanlaista sosiaalisen pisteytyksen järjestelmää (social credit system), joka on käytössä Kiinassa. Tällaisella järjestelmällä luodaan totalitäärisen kontrollin järjestelmä, jossa ihmisillä ei enää ole vapauksia.

Meitä alistavat nyt ”pahat ihmiset”, meidät on ajettu hyväksikäytetyn tai kidutetun lapsen asemaan. Ja meidän on sanottava toisillemme: Ei enää avuttomuutta, ei surkuttelua eikä valittamista. Meidän ei enää pidä hyväksyä sitä aina toistuvaa tilannetta, jossa toiset nousevat valtaan alistaaksensa muita. Tällä kertaa se tapahtuu korkean teknologian keinoin. Ei auta mitään, jos vain sanomme että nuo alistajat ja heidän luomansa maailma ovat hulluja. Siinä ei ole mitään hullua, se on tarkoin suunniteltua ja systemaattista. Meidän täytyy todeta se ja nousta sitä vastaan.

Käytännössä meidän täytyy liittoutua, kohdata, lohduttaa ja rakastaa toisiamme, inspiroida toisiamme. Breggin ja hänen vaimonsa Ginger ottivat valtaisan riskin lähtiessään tuomaan julki tutkimuksiaan covidin takana olevista valheista. He riskeeraavat maineensa luotettuina ja arvostettuina psykiatreina, jotta he olisivat liitossa lukuisten muiden ihmisten kanssa USA:n vapauden puolesta. Hän rohkaisee ihmisiä lähtemään liikkeelle, sillä he tulevat kohtaamaan upeita, rohkeita ihmisiä.

Tällaisista ihmisistä tulee uuden yhteiskunnan perustajia; siksi tämä historian hetki on niin kriittinen. Meidät on asetettu tilanteeseen, jossa meillä on ennennäkemätön mahdollisuus vaikuttaa maailman tulevaisuuteen. Ja voimme tehdä sen yhdessä upeiden ihmisten kanssa. Sitä kautta elämällemme tulee tarkoitus tässä hetkessä. Meidän tulee olla iloisia tästä mahdollisuudesta muuttaa historian suuntaa kohti parempaa – vaikka siihen kuuluu rohkeus ottaa isoja riskejä. Tarvitaan valtavia rauhanomaisia mielenosoituksia, massiivista kansalaistottelemattomuutta. Muussa tapauksessa astumme pelon hallintokauteen (reign of terror).

Tiivistäen Tri Mercolan haastattelusta suomentanut Veli Keitel

Kirjaudu sivustolle