Keskeyttäkää kaikki Covid-19 -massarokotukset välittömästi (avoin kirje WHO:lle)

7.3.2021
suom. Veli Keitel

Alkuperäinen artikkeli: https://dryburgh.com/geert-vanden-bossche-open-letter-to-who-halt-all-covid-19-mass-vaccination/

Geert Vanden Bossche, PhD, DVM, on rokotetutkimuksen asiantuntija. Hän on työskennellyt useiden yhtiöiden ja järjestöjen kanssa rokotteiden löytämiseksi ja esikliinisessä tutkimuksessa, mukaan lukien GSK, Novartis, Solvay Biologicals ja Bill & Melinda Gatesin säätiö.

Hän on sertifioitu virologi ja mikrobiologi, yli 30 julkaisun kirjoittaja, patentoidun yleisen rokotesovelluksen kehittäjä. Tällä hetkellä hän työskentelee riippumattomana rokotetutkimuskonsulttina.

Tohtori Geert Vanden Bossche varoittaa, että maailmanlaajuinen rokotusohjelma maailmanlaajuisen pandemian keskellä aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä.

”Voi kuvitella hyvin harvoja muita strategioita, joilla voitaisiin samalla tehokkuudella muuntaa kohtalaisen harmiton virus biologiseksi massatuhoaseeksi.”

On olemassa riski, että luomme globaalin, ”kontrolloimattoman hirviön”

Tohtori Bossche uskoo, että rokoteasiantuntijat, kliinikot ja tiedemiehet keskittyvät vain lyhyen ajan tuloksiin yksilötasolla, eivätkä globaaleihin vaikutuksiin koko väestöön, jotka hänen mielestään tulevat pian esiin – siten, että ”melko harmiton virus on muunnettu kontrolloimattomaksi hirviöksi”.

Hänen huolensa perustuu ’immuunipaolle’. Ne, jotka haluavat lukea nopean johdannon tähän aiheeseen, voivat lukea Jemma Moranin artikkelin mutanttivariaatioista ja sulkutilojen vaarasta: https://dryburgh.com/wp-content/uploads/2021/03/Mutant-variations-and-the-danger-of-lockdowns-By-Jemma-Moran-March-2-2021.pdf

Ne, jotka tarvitsevat syväluotaavan katsauksen immunologiaamme, katsokaa Creon Levitiä Ivor Cumminsin haastattelussa, jakso 81: Hämmästyttävä virusimmunologia – uskomaton tieteellinen tapahtuma! (https://lbry.tv/@IvorCummins:f/ep81-the-amazing-immunology-of-our-viral:8) Myös monet lääkärit hyötyisivät tämän katsomisesta (Huom. Keskiverto lääkäri on saanut poikkeuksellisen vähän immunologian ja virologian koulutusta). Ne, jotka haluavat perehtyä yleiseen immunologiaan syvemmin, lukekaa esim. Roitt’s Essential Immunology, 13. painos: https://dryburgh.com/wp-content/uploads/2021/02/Roitts-Essential-Immunology-Thirteenth-Edition_2017.pdf

Bossche esittää, että monet esiin tulevat ”paljon tarttuvammat” virusvariantit ovat jo esimerkkejä ”immuniteetin paosta” omasta synnynnäisestä immuniteetistamme. Ja nämä ovat hyvin todennäköisesti seurausta hallitusten väliintulosta; nk. ei-lääketieteelliset toimenpiteet kuten sulkutilat ja kasvosuojukset. Epävirallisesti, mutta myös osuvammin, näitä kutsutaan myös ei-tieteellisiksi väliintuloiksi. (https://dryburgh.com/john-loannidis-coronavirus-health-policies-lacked-evidence/)

Hän uskoo, että:

  • Jatkuvat massarokottamiset johtavat ”hyvin todennäköisesti lisääntyvään ’sopeutuvaan’ immuunipakoon kun yksikään tämänhetkisistä rokotteista ei estä virusvarianttien monistumista tai välittymistä”
  • Näin ollen, ”Mitä enemmän käytämme näitä rokotteita ihmisten immunisoimiseksi pandemian keskellä, sitä tarttuvammaksi virus tulee”.
  • Ja ”lisääntyvän tarttuvuuden myötä tulee viruksen lisääntynyt resistenssi rokotteille”.

Hän väittää, että hänen näkemyksensä ovat perusperiaatteita, joita opetetaan opiskelijan ensimmäisellä rokotetiedon kurssilla – ”Profylaktista rokotetta ei pitäisi käyttää väestöihin, joihin kohdistuu voimakas tarttumispaine (mikä varmasti on tilanne, kun monia erittäin tarttuvia variantteja on parhaillaan liikkeellä)”.

Hän esittää, että ”päästäkseen kokonaan karkuun”, hyvin muuntautumiskykyinen virus ”tarvitsee vain lisätä muutamia uusia mutaatioita reseptorisidos-osastoonsa”.

Ihmiset ovat menettämässä luonnollista, synnynnäistä immuniteettiaan tämän sähläyksen seurauksena

Kuitenkin hänen varsinainen huolenaiheensa tai, kuten hän sanoo, ”huolta suurempi asia” on se, että ihmiskunta saattaa vakavasti vahingoittaa omaa luonnollista, synnynnäistä immuniteettiaan johtuen massarokotusten käyttöönotosta tässä kriittisessä risteyskohdassa. Synnynnäinen immuniteettimme saattaa olla mennyttä (rikas, varianttiriippumaton luonnollisen immuniteetin muoto). (https://dryburgh.com/byram-bridle-coronavirus-vaccine-concerns/)

Se tarkoittaisi myös, että rokoteperäinen suoja katoaisi. Bosschen kommentti Ohion rokotekokouksesta, 2.3:

”Olen varoittanut kaikkia vastaavia terveys- ja sääntelyauktoriteetteja, mukaanlukien WHO, CDC, FDA jne. ja olen pyytänyt heitä ottamaan huomioon huoleni ja välittömästi avaamaan keskustelun niistä tuhoisista seurauksesta, joita vähäinenkin lisääntynyt Covid-19:n immuunipako toisi mukanaan.

Tietenkin tiedän, että nykyiset massarokotuskampanjat nauttivat voimakasta maailmanlaajuista tukea lukuisilta eri tahoilta / sijoittajilta. Mutta, ellei minun osoiteta olevan väärässä, tämä ei saa olla tekosyy olla huomioimatta sitä, että ihmiskunta saattaa parhaillaan olla muuttamassa melko harmitonta virusta kontrolloimattomaksi hirviöksi. En ole koskaan antanut lausuntoa vakavammalla mielellä.”

Lisähuomioita

Avoin kirje WHO:lle, 6.3.2021, on luettavissa kokonaisuudessaan täällä:
https://dryburgh.com/wp-content/uploads/2021/03/Geert_Vanden_Bossche_Open_Letter_WHO_March_6_2021.pdf