The Great Reset – Talouden nollaus ja totalitaristinen vallankaappausyritys

World Economic Forum on maailman vaikutusvaltaisimpia järjestöjä. Ravensburgissa v. 1938 syntynyt ja Hitlerin Saksassa lapsuutensa viettänyt Klaus Schwab on keulakuva tälle suursijoittajien ylläpitämälle säätiölle. Säätiön sanotaan olevan voittoa tavoittelematon, mutta käytännössä voitto – pankkijärjestelmän hallinta, jonka puitteissa ’sijoittajat’ ohjaavat katteetonta lainaa saman ilmarahajärjestelmän maille – varmistetaan kouluttamalla, koukuttamalla ja nostamalla valtamedian avulla talouselämän vaikuttajia ja poliittisia päättäjiä. Schwab rahoittajineen on perustanut tarkoitusta varten Young Global Leaders -verkoston.

Valtioneuvoston tiedote 13.3.2019:

Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko on kutsuttu mukaan Maailman talousfoorumin (World Economic Forum WEF) Young Global Leaders -verkostoon.

Young Global Leaders on maailmanlaajuinen yritysmaailman, politiikan, tutkimuksen ja muiden alojensa nuorten kärkinimien yhteistyöverkosto. Se kokoaa yhteen yhteiskunnan eri sektoreiden johtavissa asemissa toimivia alle 40-vuotiaita päättäjiä ja valmentaa heitä eettiseen ja vastuulliseen johtajuuteen. Verkoston jäsenillä on vuosittainen osallistumiskiintiö talousfoorumin Davos -kokoukseen.
”Olen kiitollinen saamastani nimityksestä tähän korkeatasoiseen globaaliin verkostoon. Olen saanut tehdä työtä täysipäiväisesti politiikassa nyt kymmenen vuotta keskittyen pääsääntöisesti kansallisen tason päätöksentekoon. Globaalin vaikuttajaverkoston jäsenyys avaa mielenkiintoisen oppimisen ja vaikuttamisen paikan. Olen todella motivoitunut verkoston jäsenyydestä. Ministerin tehtävät ovat olleet johtajuusopin käytännön korkeakoulu, on upeaa päästä perehtymään myös johtamisen teorioihin ja menetelmiin”, Saarikko toteaa.

Forum of Young Global Leaders -ohjelma on viiden vuoden mittainen koulutusohjelma. Verkoston jäseneksi esitetään vuosittain tuhansia ehdokkaita, joista uusiksi verkoston jäseniksi valitaan 100-150 nuorta vaikuttajaa. Verkostossa on yli 1300 osallistujaa ja alumnia.

Verkoston toiminnassa ovat olleet mukana muun muassa Ranskan presidentti Emmanuel Macron, Facebookin perustaja Mark Zuckerberg sekä Googlen perustajat Larry Page ja Sergei Brin. Edelliset suomalaiskutsutut ovat Supercellin toimitusjohtaja Ilkka Paananen ja opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen.”

Näyttelijöistä mm. Leonardo DiCaprio, Ashton Kutcher ja Charlize Theron ovat Forumin jäseniä.

Forumiin osallistuminen maksoi vuonna 2012 Taloussanomien mukaan 121 000 e, kutsuvieraat ’ilmaiseksi’; perusjäsenyys 40 000 e, pääsylippu Davosiin 15 000 e, Industry Associate-tason jäsenyys 106 000 e, Strategic Partner-jäsenkortti 400 000 e.

Verkostossa on mukana suomalaisista Saarikon lisäksi mm. nykyinen pääministeri Sanna Marin, presidentti Sauli Niinistö, ministeri Timo Harakka, ministeri Pekka Haavisto, pääministeri Alexander Stubb (nyk.poliitikko), pääministeri Jyrki Katainen (ent. EU-komissaari, nyk. Sitran yliasiamies), Nokian Risto Siilasmaa, Shellin Jorma Ollila, EU:n vpj Olli Rehn (nyk. Suomen pankin pääjohtaja), kansainväl. ammattiliiton IndustriALLin Jyrki Raina, Venäjän investointirahaston Jyrki Talvitie, ABB:n Pekka Tiitinen, ministeri Ville Skinnari, diplomaatti Alpo Rusi, Euroopan yleisradioliiton EBU:n mediajohtaja Annika Nyberg-Frankenhauser, Fortumin Tapio Kuula, Outokummun Juha Rantanen, Finanssialan keskusliiton Piia-Noora Kauppi ja Sitran Mikko Kosonen. (tittelit osallistumisajankohtana)

Myös monet valtionpäämiehet ovat Talousforumin käyneet. Tyytyväisyys on ollut molemminpuolista. Poikkeuksen on tehnyt presidentti Donald Trump, joka sanoi suorat sanat Forumin estradilla, eikä lähtenyt globaaliin hallintojärjestelmään mukaan. Niinpä järjestön eräs taustahahmo George Soros lupasi jo alkuvuonna 2020, että Trump ei jatka USA:n presidenttinä seuraavaa kautta. Joe Biden sanoi myös jo ennen vaaleja, että heillä on ”USA:n politiikan laajin ja kattavin vaalipetosjärjestelmä”. Presidentinvaalitulosten manipuloinnista postiäänin, haamuäänestäjin ja Dominion Voting Systems’in digitaalisen ääntenlaskukoneen kautta onkin Trumpin lakitiimillä runsaasti todisteita, joita tuotiin esille mm. osavaltioiden kuulemisissa. Oikeusprosessit ovat vielä kesken. Vaalikone pystyy vastaanottamaan ja lähettämään dataa, mitä se ei missään tapauksessa saisi tehdä. Useita servereitä on ollut ulkomailla, ja yhteyttä on hoidettu Italian valtion omistaman, mutta Vatikaanin hallitseman satelliitin kautta. Vaalikonefirman omistaa sijoitusyhtiö, josta 75% on kiinalaisten hallussa, osuus mm. G. Sorosilla.

Tänä vuonna 2021 Davosin kokous pidetään virtuaalisena, ja sen jälkeen se muuttaa Singaporeen, kauas sveitsiläisestä hiihtokeskuksesta, jossa se on järjestetty alusta eli v. 1971 asti. Syyksi on kerrottu moniselitteisesti ’terveysturvallisuus’.

Klaus Schwabin ajatuksia:

”Systemiqin yhteistyössä Maailman talousfoorumin kanssa laatimassa poliittisessa asiakirjassa arvioidaan, että luontomyönteisen talouden rakentaminen voisi olla yli 10 biljoonaa dollaria vuodessa vuoteen 2030 mennessä… Toimintaympäristön nollaamista ei pidä nähdä kustannuksena vaan pikemminkin investointina, joka luo taloudellista toimintaa ja työllistymismahdollisuuksia.”

”Tämä ratkaiseva ero pandemian ja ilmastonmuutoksen ja luontotappion aikahorisonttien välillä tarkoittaa, että pandemiariski edellyttää välittömiä toimia, joita seuraa nopea tulos, kun taas ilmastonmuutos ja luontotappio vaativat myös välittömiä toimia, mutta tulos (tai ”tuleva palkkio” taloustieteilijöiden ammattikielessä) seuraa vain tietyllä viiveellä.”.

Julkisuuteen median kautta lanseerattu ilmastomuutoksen pelko on siis ollut liian hidas aikaansaadakseen muutosta ihmisten käyttäytymisessä. Pandemia, sen pelko ja maailmanlaajuiset ’hoitotoimet’ – globaalin yhteistyöverkoston ja valtamedian hallinnan kautta – sen sijaan tuottavat tuloksia nopeasti.

Näitä tuloksia, pandemian varjolla käynnistettyä talouden ’suurta nollaamista’ on nyt nähty vuoden verran. Kaikin tilastollisin mittarein kausi-influenssan luokkaa olevan taudin ’hoidon’ takia Suomelle on kertynyt koronavelkaa n. 30 mrd euroa. Suomen valtion kokonaisvelka oli v. 2009 vielä 53 mrd euroa, ja v. 2020 lopussa n. 109 mrd euroa, 19 000 e/asukas. Velan arvioidaan nousevan 148 mrd euroon kehysvuosina 2020-2024, joka on 58% bruttokansantuotteesta.

Velkaan sisältyy mm. EU-tukipaketti, lähes 4 mrd euroa tappiota, sekä KELAn n.1,5 mrd e kasvavat kustannukset, jotka ovat nyt n. 16,6 mrd euroa. Vuoden 2021 valtion budjetissa valtion menot ovat 65,2 mrd euroa, tulot vain 53,5 mrd euroa. Nettolainanotto olisi siten 11,7 mrd euroa, ja velka yhteensä 138 mrd euroa jo tänä vuonna, 56% bruttokansantuotteesta, 24 930 e / asukas.

YLE uutisoi 21.10.2020, että ”Suomea odottaa kaikkien aikojen konkurssivyöry, kun koronan takia tehty suojakausi päättyy.” Pahimmin ovat kärsineet pienet palveluyritykset, kuten matkailuyrittäjät, ravintolat ja mm. esiintyjät. Kaikkia pienyrittäjiä ei välttämättä konkurssitilastoissa näy, kun toiminta hiipuu. Sen sijaan KELAn kasvavissa kustannuksissa ja työttömyyskorvauksissa nämäkin saattavat näkyä, elintason alenemisen ja velanoton lisäksi. Osa yrityksistä on toki hyötynytkin, ja suurfirmoilla ei ole edes ollut rajoituksista haittaa.

Talouselämän nollaus, joka saa ihmiset riippuvaisiksi valtiosta ja korporaatioista on kuitenkin vain osa WEF:n ja Schwabin visioista. Teknokraattinen ’unelma’ on luoda uusi transhumaani ihminen, ’curious mixes of digital-and-analog life’, tekniikan ja ihmisruumiin omalaatuinen yhdistelmä. Tämä toteutettaisiin infektoimalla kehomme ’Smart Dust’ – sirutekniikalla, joka lukee ja parhaimmillaan ja pahimmillaan säätele kehomme ja aivojemme toimintoja ja käyttäytymistä.

Rothschildit – pankkiirisuku, jolla on pitkät perinteet rahanhallinnasta – ovat ennakoivasti jo patentoineet Hollannissa v. 2015 ja USA:ssa v. 2017 covid-19 testimenetelmän, joka patenttihakemuksen mukaan astui voimaan 3.9.2020. Menetelmä toimii älypuhelimen kautta, ja se seuraa kehomme toimintaa, mm. hengitystä, sydäntä, verenkiertoa, sen alkoholipitoisuutta – ym. mitä oinaisuuksia keksitäänkään ja halutaan kontrolloida. Myös ympäristöä ja liikkumista, tietenkin tapaamisia ja käyntikohteita voidaan myös seurata. Dataa kontrolloidaan pilvipalvelun kautta, jota hallinnoi palvelun tuottaja, Big Tech. Dataa voidaan myös lähettää kehoon.

Uusi uljas maailma on rakenteilla. Sen nimi on New World Order, Uusi Maailmanjärjestys. Tästä ovat puhuneet mm. USA:n presidentit Bush, Clinton ja Obama – vain Trump ei ole lämmennyt aatteelle. Kaikkialla maailmassa koronapandemia alkoi yhtä aikaa mediassa tammikuussa 2020, saman käsikirjoituksen mukaan. Myös meidän poliitikkomme ja virkamiehemme ovat omaksuneet terminologian täysin. Siirryimme ’UUTEEN NORMAALIIN’, johon kuuluvat matkustus- ja liikkumisrajoitukset, elinkeinoelämän hankaloittaminen, maskit – niin epäterveellisiä ja turhia kuin ovatkin – ja agressiivinen kokeellisen perimäämme muuttavan ja immuunipuolustuskyvyn sekoittavan rokotteen markkinointi. Myös rokotepassia on jo ehdoteltu, samoin poikkeustilalakia ja tartuntatautilain tiukennusta – jota aikoinaan väärinkäytösten takia lievennettiin.

Uuden Maailmanjärjestyksen mukaan meidän pitäisi hyväksyä myös se, että lähitulevaisuudessa emme omistaisi mitään. Tarvitsemamme palvelut tuotetaan meille valmiiksi, me vain maksaisimme niistä. Asunnot olisivat helposti kontrolloitavissa kaupungeissa, joissa omatoimisuudelle ja ravinnon tuottamiselle ei ole juuri sijaa. Omavaraisuutta ei olisi, ilmastomuutoksen torjunnan varjolla mm. kotimaisen turpeen käyttö on meillä jo nyt rajoitettu päästöoikeuksien hinnan nousun ja verokohtelun kautta. Listalla on myös puun polton vähentäminen, joidenkin poliitikkojen puheista päätellen jopa lopettaminen.

Olisimme täysin riippuvaisia valtiosta ja korporaatioista, joiden palveluksessa ja kontrollissa eläisimme kehdosta hautaan. Osa tekisi työtä koneistuvassa systeemissä, lopuille maksettaisiin ’perustuloa’. Tarvitaanhan kuitenkin kulutusta rattaita pyörittämään. Mutta ei suinkaan kaikkia ihmisiä, väkeä ’Uudessa Normaalissa’ olisi paljon vähemmän kuin nykyiset n. 7 miljardia. Maakohtaisista tavoiteväestömääristä on jo kaavailuja YK:n Agenda 2030 sivuilla. Mikähän on se väkimäärän vähentämiskeino..?

Aine on kuitenkin energiaa, ja meillä on kyky muovata ja muuttaa sitä. Menneisyys ei ole malli, eikä totalitaristinen dystopia tavoitteemme. Meitä hallinneet voimat ovat maailman muutosten takia nyt entistä selvemmin näkyvissä. Olemme olleet unessa, mutta nyt on heräämisen aika. Luokaamme Itse oman näköisemme UUSI MAAILMA, 1. Lähteestä virtaavan voiman avulla!

Pertti Vehreävesa

Kirjaudu sivustolle