Koronaspesiaali

Tony Selenius on tehnyt erinomaisen 6-osaisen koronaspesiaalin eli videosarjan, jossa käsitellään perusteellisesti koronatilanteeseen liittyviä teemoja. Myöhemmin sarja täydentyi vielä seitsemännellä osalla.

Osat 1-5 sekä osa 7 ovat julkisia ja löydät ne täältä.

 

Koronaspesiaali 1/6: Virukset ja rokotuskulttuuri

Mitä virukset ovat ja ovatko ne vaarallisia? Onko myös CO-virus eksosomi? Miten käy, kun virushypoteesi viedään korkeimpaan oikeuteen? Löytyykö HIV:n ja AIDSin väliltä syy-seuraussuhdetta? Pystytäänkö tuhkarokkoviruksen olemassaolo todistamaan? Oliko vuoden 1918 espanjantauti sittenkään tartuntaperäinen sairaus? Onko rokotteista hyötyä? Kuka valvoo rokotteiden turvallisuutta?

Koronaspesiaali 2/6: CO-testi ja PCR-menetelmä

Onko CO-testi luotettava? Miten PCR-menetelmä ja CO-testi liittyvät toisiinsa? Mitä PCR-menetelmän kehittäjä Kary Mullis ajattelisi tästä kaikesta?

Koronaspesiaali 3/6: Määräykset, rajoitukset ja suositukset

Mihin määräykset, rajoitukset ja suositukset perustuvat ja ovatko ne loogisia? Onko kasvomaskeissa käytettävä polytetrafluorieteeni (PTFE) terveysriski? Lisätäänkö käsidesituotteisiin salaa metanolia? Voiko sosiaalinen eristäytyminen johtaa masennukseen?

Koronaspesiaali 4/6: Tilastot ja sähkömagneettiset kentät

Onko koronapandemiaa olemassa tilastoissa? Miksi kuolintodistukseen merkitään koodi U07.1 (COVID-19-virusinfektio), vaikka henkilö kuolisi bakteerikeuhkokuumeeseen? Ovatko sähkömagneettiset kentät terveydelle haitallisia? Estääkö 5G hapen kulkeutumisen soluihin?

Koronaspesiaali 5/6: Kyseenalaisia tapahtumia

Simuloitiinko koronapandemiaa etukäteen tapahtumassa Event 201? Muutettiinko pandemian määritelmää vuonna 2009? Missä vaiheessa World Bank Group eli Maailmanpankki julkisti koronapandemiaan liittyvän rahoituksen?

Koronaspesiaali 6/6: Mitä täällä oikeasti tapahtuu?

Löydät 6. osan täältä.

Koronaspesiaali 7/6: Aikamme suurin valhe
Onko SARS-CoV-2-virusta vieläkään eristetty? Minkälainen oli Ylen järjestämä ansa? Onko meitä johdettu harhaan? Koronatestin ja kasvomaskin partikkelit.

Yllä olevasta videosta pääset katsomaan suoraan Koronaspesiaalin 1. osan Virukset ja rokotuskulttuuri. Se ja muutamat muut löytyvät siis myös YouTubesta.

Kaikki julkiset osat 1-5 sekä osan 7 löydät myös täältä (paluuviisauteen.fi -sivusto).

6. osan löydät täältä.

Kirjaudu sivustolle