Uusi Koronarealistit-sivusto hoitajille ja lääkäreille

Uusi sivusto hoitajille ja lääkäreille Suomessa

Oletko sosiaali- tai terveysalan ammattilainen? Työskenteletkö hoitajana tai lääkärinä? Uusi Koronarealistit-sivusto on tukenasi näinä hämmentävinä aikoina ja tarjoaa hyödyllistä tietoa, jotta voit valita oman linjasi itseäsi koskettaviin päätöksiin.

Yhä useampi sosiaali- ja terveysalan ammattilainen pohtii rokoteprosessin taustalla olevia tekijöitä ja etsii tietoa rokotteen turvallisuudesta ja tehokkuudesta. Esimerkiksi Alankomaissa 87000 hoitajaa on kieltäytynyt rokotuksista. Koronarokote epäilyttää myös ammattiliittoja.

Tutustu uuteen sivustoon koronarealistit.com

Myös juridiikan ammattilaiset ovat yhdistymässä, sivustolle täydentyy myöhemmin tietoja myös siitä.

Kirjaudu sivustolle