Osallistu tiedon jakamiseen!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” text_text_color=”#000000″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Osallistu tiedon jakamiseen!

 

Kyrsiikö korona, rasittaako rajoitukset? Tältä sivulta voit tallentaa itsellesi flyerin, jota voit halutessasi tulostaa ja jakaa. Flyeriin on koottu tiivis tietopaketti, kahdella eri näkökulmalla, voit valita tarkoitukseen sopivamman. Etenkin Rasittaako rajoitukset -infolapussa keskitytään erityisesti rajoituksiin ja niiden aiheuttamiin hankaluuksiin.

 

Kyrsiikö korona?

Tuntuuko, että uutiset kertovat asioista liian yksipuolisesti?

Tiesitkö että:

• Uutisissa ilmoitetut tautitapaukset eivät ole tautitapauksia vaan positiivisia testituloksia. Lukuisat asiantuntijat ovat todenneet käytetyn testin täysin epäluotettavaksi (Portugalissa tämä on myös oikeudessa vahvistettu).
• Luvut koronan aiheuttamista kuolemista ovat todellisuudessa koronaan liittyviä kuolemia – toisin sanoen kuolemia, joihin kytkeytyy tällainen epäluotettava testitulos. Ei ole siis osoitettu, että nämä tilastoidut kuolemat ovat koronan aiheuttamia.
• Tuhannet lääkärit, sairaanhoitajat ja asianajajat ympäri maailmaa ovat liittoutuneet vastustamaan ihmisarvoja polkevia koronatoimenpiteitä ja vakavia haittoja aiheuttavia rokotteita, joissa on kiinni miljardeja euroja.

Alla olevista osoitteista löydät asiallisia ja luotettavia lähteitä, joista voit itse tarkistaa nämä ja monet muut asiat.

Haluatko viedä asioita parempaan suuntaan?
• Tutustu pätevään vaihtoehtoiseen tietoon pandemiasta ja levitä tietoa eteenpäin!
• Puolusta oikeutta normaaliin elämään, työskentelyyn, kokoontumiseen. Meillä on oikeus tavata ystäviämme, myös vanhuksia. Meillä on oikeus hengittää puhdasta ilmaa ja päättää omasta terveydestämme.

Lisätietoa: vapaudenpuolesta.fi, koronarealistit.com

 

Rasittaako rajoitukset?

Tuntuuko, että uutiset kertovat asioista liian yksipuolisesti?

Tiesitkö että:

• On hyvin vähän näyttöä siitä, että oireettomat ihmiset edistäisivät epidemian leviämistä. Tieteelliset perustelut terveiden ihmisten eristämiseen tai kasvomaskien käyttämiseen ovat siis heikot.
• Perusteettomat eristämistoimenpiteet, suositukset ja pakotteet aiheuttavat valtavasti konkursseja, työpaikan menetyksiä, nälkää, sairautta, yksinäisyyttä, masennusta, alkoholismia… Turhaan!
• Maailmalla on tekeillä useita kanteita, joissa vilpillisiin tilastoihin ja tutkimuksiin nojaavien rajoitusten toimeenpanijoita vaaditaan oikeuteen. Todistajina näissä on lukuisia lääke- ja oikeustieteen asiantuntijoita.

Alla olevista osoitteista löydät asiallisia ja luotettavia lähteitä, joista voit itse tarkistaa nämä ja monet muut asiat.

Haluatko viedä asioita parempaan suuntaan?
• Tutustu pätevään vaihtoehtoiseen tietoon pandemiasta ja levitä tietoa eteenpäin!
• Puolusta oikeutta normaaliin elämään, työskentelyyn, kokoontumiseen. Meillä on oikeus tavata ystäviämme, myös vanhuksia. Meillä on oikeus hengittää puhdasta ilmaa ja päättää omasta terveydestämme.

Lisätietoa: vapaudenpuolesta.fi, koronarealistit.com

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_image _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” title_text=”Korona-flyerit-A4-UUSI-värillinen” src=”https://vapaudenpuolesta.fi/wp-content/uploads/2021/04/Korona-flyerit-A4-UUSI-varillinen-pdf.jpg” url=”https://vapaudenpuolesta.fi/wp-content/uploads/2021/04/Korona-flyerit-A4-UUSI-varillinen.pdf” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ text_text_color=”#000000″]

Tästä voit tulostaa kaksi erilaista flyeria, toimii hyvin väritulostimella. Alempaa löydät mustavalkoisen vastaavan.

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” title_text=”Korona-flyerit-A4-UUSI” src=”https://vapaudenpuolesta.fi/wp-content/uploads/2021/04/Korona-flyerit-A4-UUSI-pdf.jpg” url=”https://vapaudenpuolesta.fi/wp-content/uploads/2021/04/Korona-flyerit-A4-UUSI-varillinen.pdf” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][et_pb_image _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” title_text=”Korona-flyerit_x4-UUSI” src=”https://vapaudenpuolesta.fi/wp-content/uploads/2021/04/Korona-flyerit_x4-UUSI-pdf.jpg” url=”https://vapaudenpuolesta.fi/wp-content/uploads/2021/04/Korona-flyerit-A4-UUSI-varillinen.pdf” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ text_text_color=”#000000″]

Tästä saat tulostettua neljä pientä infolappusta.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Kirjaudu sivustolle