Haastattelussa oikeusasianajaja Reiner Fuellmich

Planet Lockdown / joulukuu 2020

Tiivistelmä videosta:

Reiner Fuellmich on toiminut oikeusasianajajana Saksassa ja Kaliforniassa 26 vuotta ja edustanut menestyksekkäästi kuluttajia ja pieniä yrityksiä suuria toimijoita kuten Volkswagenia ja Deutsche Bankia vastaan.

Videolla Fuellmich kertoo koronakomitean toiminnasta ja syytteiden nostamisesta erityisesti kahta henkilöä, Christian Drostenia ja Lothar Wieleriä, vastaan. Nämä henkilöt ovat ensi kädessä vastuussa koronatoimien massiivisuudesta, koska erilaiset määräykset ja suositukset perustuvat heidän tietoisesti valheellisille väittämilleen.

Syytteitä tulee olemaan useita sekä Saksassa että USA:ssa. Fuellmich mainitsee erityisesti kaksi valhetta, jotka ovat pääargumentteja syytteissä.

Valhe 1: PCR-testillä voidaan todeta tartunta.

Väittämä on virheellinen, koska testin luonteen vuoksi sillä voidaan tuottaa positiivinen tulos melkein mistä tahansa. Kyseessä on siis virheellisesti käytettyyn testiin perustuva lavastettu pandemia, jonka taustalla on aivan muita kuin terveyden edistämiseen tähtääviä pyrkimyksiä. Petos on paisunut suureksi median luoman paniikin avulla. Näin ollen ei ole myöskään perusteita rokottamiselle, lisäksi rokotteet ovat puutteellisesti testattuja ja voivat näin olla haitallisia.

Valhe 2: Oireettomat tartuttavat.

Tähän väittämään perustetaan esimerkiksi maskipakot ja -suositukset. Ihmisiä hallitaan pelon avulla uskottelemalla, että he voivat olla vaaraksi muille, vaikka ovat täysin terveitä. Pfizerin entinen tuotekehitysjohtaja Mike Yeadon onkin puhunut kylmistä ja kuumista tartunnoista. Kylmät näkyvät testissä, mutta kantajilla ei ole oireita eivätkä he tartuta. Toisin sanoen, jos sinulla ei ole oireita, sinulla ei ole tartuntaa, etkä voi tartuttaa muita. *

Fuellmich mainitsee myös, että monissa maissa yritetään nyt muuttaa lakeja siten, että hätätilalaista tulisi enemmän pysyviä ja asiaa pyritään ajamaan ilman parlamentaarista käsittelyä tai tieteeseen perustuvaa keskustelua.

Lisäksi Fuellmich pitää huolestuttavana kehityksenä sitä, että hallitusten tehtäviä on siirtynyt yksityisille suuryrityksille. Yksityiset yritykset esimerkiksi päättävät nyt sananvapaudesta, eivät enää oikeusistuimet kuten tulisi olla. Yksityisten yritysten ei tulisi voida päättää siitä, millaisia mielipiteitä on sallittua ilmaista ja millaisia ei. Yksilön oikeuksien tukahduttaminen on ollut käynnissä jo vuosia, mutta vuoden 2020 aikana se on tullut erityisen näkyväksi.

Fuellmich tuo esille myös mielenkiintoisen näkökulman siitä, miksi monet erityisesti korkeakoulutetut ihmiset eivät näe mitä maailmassa on meneillään ja peräänkuuluttaa oikeiden kysymysten kysymistä, oman vaiston seuraamista ja asioiden selvittämistä ja pohtimista.

*) Maskeja ja etäisyyksiä on perusteltu sillä, että oireettomat voivat tartuttaa. Monet tutkimukset, uusimpana Naturessa julkaistu vertaisarvioitu tutkimus marraskuulta 2020 kuitenkin osoittavat, että oireettomat eivät tartuta koronaa. Wuhanissa testattiin 10 miljoonaa ihmistä, lähikontakteja oireettoman positiivisen kanssa löydettiin 1174, eikä yksikään sairastunut lähikontaktissa oireettoman positiivisen kanssa. Tutkimuksen perusteella on siis riittävää, että sairastuneet pysyisivät kotona ja näin oireettomat voisivat elää normaalisti.

Katso tutkimus: Post-lockdown SARS-CoV-2 nucleic acid screening in nearly ten million residents of Wuhan, China

Haastattelussa oikeusasianajaja Reiner Fuellmich, Planet Lockdown / joulukuu 2020

Videon kesto 25 min.

Klikkaa kuvaa ja pääset katsomaan videon rapsodia.fi -sivulla.

Suomenkielisestä tekstityksestä kiitos rapsodia.fi:n tiimille.

Kirjaudu sivustolle