Korona – yksinkertainen totuus

Corona – The Simple Truth in Under 6 Minutes on näppärä videokooste koronasta. Video on englanninkielinen, sisältäen sekä tekstiä että puhetta. Tästä voit lukea videon sisällön käännettynä suomeksi. Video on tehty kesällä 2020, joten siinä viitataan kevään tapauksiin, mutta se on edelleen pätevä.

Videon sisältö:

Joitakin kuukausia sitten tiedemiehet löysivät uuden viruksen, jonka sanottiin olevan hyvin tarttuva, kuolettava ja sanottiin myös, että siihen ei ole olemassa hoitoa. Asiantuntijat – tai ne asiantuntijat, joihin hallituksemme luottivat eniten – ennustivat tautia, jolla on valtavat kuolleisuusluvut ja joka on ennennäkemätön taakka sairaaloille ja teho-osastoille.

Aloimme testaamaan – paljon.

Ja arvaa mitä?

Mitä enemmän testasimme, sitä enemmän tartuntoja löysimme.

Oli vain yksi asia, jolla saatoimme estää maailmanlopun: ”loivenna käyrää”. Monet maat ottivat dramaattiset keinot käyttöön yrittäessään ehkäistä maailmanlopun. Ne tekivät jotain, mitä ihmiskunta ei ollut koskaan ennen tehnyt: sulki koko yhteiskunnan, sulki suuren osan taloutta ja eristi terveet. Otimme käyttöön sosiaalisen etäisyyden, uudet säännöt, uudet lait, uuden normaalin – asiat, jotka voitaisiin poistaa niin pian kuin olisi olemassa uusi rokote, joka voisi pelastaa meidät kaikki.

Mutta kuukausia myöhemmin riippumattomat tiedemiehet katsoivat taaksepäin ja huomasivat, että tehdyt ennusteet olivat tähtitieteellisen väärässä. Kuolleisuusluvut olivat merkittävästi alhaisempia ne ovat itse asiassa verrattavissa muihin vakaviin flunssakausiin. Ja kyllä, oli paikallisia eroja vakavuudessa, kuten aina, jokaisella flunssakaudella.

Mutta…mitä sitten oli oikein tekeillä?

Tärkeimmät ensin: maailma EI ollut hyvin tappavan ja tarttuvan kulkutaudin leviämisen partaalla. Sen sijaan oli käynnissä normaali infektioaalto, yhdistelmä melko normaaleja flunssaviruksia. Jossa – kuten joka vuonna – koronavirukset olivat kauden viimeisimpiä. Tartuntatapausten räjähdysmäinen kasvu, joka näytti niin pelottavalta, ei ollut mitään muuta kuin suora tulos räjähdysmäisesti kasvaneesta testaamismäärästä. Testillä, joka näytti positiivista tulosta ihmisille, jotka olivat jo viikkoja ja kuukausia aiemmin altistuneet virukselle.

Joka vuosi, kun laboratorioissa testaamme ihmisiä, joilla on flunssan kaltaisia oireita, löydämme sekoituksen viruksia: Rhino-virukset tulevat ensin, sen jälkeen influenssa A ja B ja lopulta ilmaantuvat koronavirukset. Joten mikä on eri tavalla tänä vuonna?

Itse asiassa ei mikään.

Katsotaanpa infektioaaltoja eri maissa. Rajoitustoimien ja sosiaalisen etäisyyden ja infektioaaltojen välillä ei näytä olevan vastaavuutta. Maat, joissa oli tiukat rajoitustoimet tai ei rajoitustoimia lainkaan onnistuivat hyvin (tai huonosti) pitämään leviämisen matalalla. Itse asiassa useimmissa maissa sosiaaliset etäisyydet otettiin käyttöön paljon sen jälkeen, kun todellinen infektioaalto oli korkeimmillaan, mikä osoittaa, että rajoitustoimet eivät aiheuttaneet tapausten määrän laskua.

Joten…jos sosiaalisen etäisyyden pitäminen ja dramaattiset rajoitustoimet eivät pysäyttäneet leviämistä mikä sen teki?

Leviäminen pysähtyi useimmissa maissa samasta syystä, josta se pysähtyy jokaisena flunssakautena: ilmasto-olosuhteiden – kuten sään, lämpötilan ja kosteuden – ja kasvaneen vastustuskyvyn ansiosta, mikä teki viruksille koko ajan vaikeammaksi ja vaikeammaksi levitä.

Odotahan! Emmekö saaneet kuulla, että emme olleet lähelläkään laumaimmuniteettia ja maailman piti valmistautua toiseen aaltoon, ja se voi palata takaisin normaaliin vasta, kun on olemassa rokote koronaa vastaan?

Tiedätkö mitä? Entäpä, jos palaamme hieman taaksepäin ja katsomme hiukan tätä ’tappajavirusta’ uudelleen?

Virusta, joka on niin hirveän tarttuva ja kamalan tappava, ja johon ei ollut rokotetta? No, riippumaton tiede näyttää, että se on jopa vähemmän tarttuva kuin influenssa, että se on suunnilleen yhtä tappava kuin paha flunssa, ja on olemassa paljon tieteellistä todistusaineistoa, jonka mukaan on olemassa edullinen, luotettava, turvallinen ja toimiva lääke, jota voi ottaa sairauden varhaisissa vaiheissa, ja joka jopa ehkäisee potilaita joutumasta sairaalahoitoon. Joten…kaikki tämä tekee vaarallisesta koronaviruksesta (covid-19) tosiaankin vertailukelpoisen lievästä vakavaan flunssakauteen.

Ja kyllä, korona tappaa, varmasti. Aivan kuten influenssakin. Mutta se ei ole yhtä tappava kuin sairaudet, joiden kanssa olemme eläneet satoja ja satoja vuosia, ilman että ne olisivat saaneet paljonkaan huomiota mediassa – Aids/hiv, diabetes, syöpä, sydän- ja verisuonisairaudet…

Ehkä ihmettelet: vasta-ainetestit näyttävät vain 5-10% positiivisia tuloksia, ja ollakseen varma luvun pitäisi olla 70-80%. Joten emme ole edes lähellä?! Niin…emme.

Se mitä sinulle on kerrottu ei oikeastaan kuvasta todellisuutta.

Katsotaanpa ensin erästä hämmästyttävää asiaa, immuunijärjestelmäämme, joka koostuu synnynnäisestä immuunijärjestelmästä: ihostasi, syljestäsi, vatsahapoistasi, mikrobeista ja paljosta muusta. Sekä mukautuvasta immuunijärjestelmästäsi: tappaja T-soluista, auttaja T-soluista ja vasta-aineista. Aika hienoa, vai mitä?

Osoittautuu, että useimmilla meistä on jo synnynnäinen immuniteetti influenssaa ja muita sen tyyppisiä viruksia vastaan. Minkä vuoksi esimerkiksi 75% ikäihmisistä, jotka altistuivat risteilyaluksella eivät saaneet virusta, vaikka he ajelehtivat ympäriinsä täydellisessä hautomossa kuukauden verran. Tämä risti-immuniteetti tai taustaimmuniteetti on hyvin tunnettu tieteen piirissä. Mutta kukapa välittäisi kertoa siitä meille?

Ehkäpä meidän on nyt aika alkaa ajatella uudelleen toimiamme? Ehkä meidän pitää kyseenalaistaa ’sosiaaliset etäisyydet’ ja ’uusi normaali’? Ehkä meidän pitää kyseenalaistaa ’koronarokotus’ ja kyseenalaistaa koko ’kriisi’? Ehkä loppujen lopuksi on todella hyvä ajatus, että informoimme itseämme, kannatamme riippumatonta tiedettä, käymme keskustelua ja käytämme maalaisjärkeä.

Olemme selvinneet jo monesta asiasta. Voimme luultavasti selvitä tästäkin.

Mitä meille on kerrottu vs. mitä tuhannet kansainväliset tutkijat kertovat siitä, mitä on todella tapahtunut. 

Tiedot kesäkuulta 2020. Vapaasti siteeratut tutkijat, muutamia mainittu tässä: Professori John Ioannidis, Professori Dr. Knut Wittkowski, Professori Sunetra Gupta, Professori Dr. Klaus Püschel, Professori Dr. Michael Levitt, Professori Dr. Hendrick Streeck, Professori Dr. Sucharit Bhakdi, Professori Dolores Cahill, Dr. Thomas Jefferson, Dr. Wolfgang Wodarg, Dr. Anders Tegnell, Dr. Bodo Schiffmann, Professori Dr. Peter C. Gøtzsche, ProfessoriDr. Pietro Vernazza, Professori Dr. Didier Raoult ja monia muita.

 

Kirjaudu sivustolle