Mike Yeadon varoittaa Covid-rokotteesta

Health and Money News 2.12.2020: Head of Pfizer Research: Covid Vaccine is Female Sterilization

Mike Yeadon: Covid-rokote voi sterilisoida naiset

Rokote sisältää piikkiproteiniin nimeltään syncytin-1, joka on oleellinen istukan muodostumisessa. Jos rokote toimii niin, että kehitämme immuunireaktion tätä proteiinia VASTAAN, opetamme naisen kehoa hyökkäämään myös syncytin-1 -proteiinia vastaan. Tämä voisi johtaa naisen hedelmättömyyteen määräämättömäksi ajaksi.

Entinen Pfizerin johtava hengityssairauksien tutkija tri Michael Yeadon sekä keuhkosairausspesialisti ja entinen terveysministeriön johtaja tri Wolfgang Wodarg toimittivat 1.12.2020 vetoomuksen EMA:lle (European Medicine Agency – Euroopan lääkeyhdistys), joka on vastuussa lääkkeiden hyväksymisestä EU-alueella. Siinä pyydettiin välittömästi keskeyttämään SarsCov2-rokotteiden tutkimus, erityisesti BioNtech/Pfizerirn BNT162b-rokotteen tapauksessa (EudraCT-numero 2020-002641-42).

Wodarg ja Yeadon vaativat vapaaehtoisten terveyden ja hengen suojelemiseksi, että näitä tutkimuksia ei jatkettaisi ennenkuin ne on suunniteltu sellaisiksi, että ne huomioivat merkittävät turvallisuuskysymykset, joita nostaa esiin kasvava joukko tunnustettuja rokotetta ja sen tutkimustapaa vastustavia tiedemiehiä.

Vetoomuksen laatijat vaativat myös, että PCR-testin tunnetusta epätarkkuudesta johtuen sen sijaan pitäisi käyttää ns. Sanger-sekvenssointia. Tämä on ainoa tapa muodostaa luotettavia näkemyksiä Covid-19-rokotteen tehokkuudesta. Johtuen monien erilaisten PCR-testien hyvin vaihtelevasta laadusta, sen enempää sairauden riskiä kuin mahdollista rokotteesta saatavaa hyötyä ei voida määritellä riittävällä varmuudella. Jo tämän vuoksi rokotteen testaaminen ihmisillä on epäeettistä.

Tutustu vetoomukseen.

Lisäksi he vaativat, että esim. eläinkokeiden kautta eliminoidaan jo aikaisemmista tutkimuksista tunnetut, osittain koronavirusten luonteesta johtuvat, riskit. Nämä huolenaiheet koskevat erityisesti seuraavia huomioita:

  • Ns. ”ei-neutralisoivien vasta-aineiden” muodostuminen voi johtaa liialliseen immuunireaktioon, varsinkin jos testattava henkilö kohtaa todellisen ”villin” viruksen rokottamisen jälkeen. Tämä ”vasta-aineriippuvainen vahvistuminen” (antibody-dependent amplification, ADE) on tunnettu kauan mm. kissoille tehdyistä koronavirusrokotteiden testeistä. Näiden tutkimusten kuluessa ne, jotka aluksi sietivät rokotetta hyvin, kuolivat kohdatessaan elävän villin viruksen.
  • Rokotusten odotetaan muodostavan vasta-aineita SarsCov2:n piikkiproteiineja vastaan. Näihin kuuluu kuitenkin myös syncytin-proteiineja, jotka ovat välttämättömiä nisäkkäiden, myös ihmisen, istukan muodostumisessa. Se mahdollisuus, että SarsCov2-rokote aiheuttaa immuunireaktion syncytin-1:ä vastaan, täytyy eliminoida absoluuttisesti; muussa tapauksessa se voisi johtaa määrittelemättömän kestoiseen rokotetteujen naisten hedelmättömyyteen.
  • BioNTech/Pfizerin mRNA-rokotteet sisältävät polyetyleeniglykoolia (PEG). 70% ihmisistä kehittää vasta-aineita tätä ainetta vastaan. Tämä tarkoittaa, että monet voivat kehittää allergisen, mahdollisesti hengenvaarallisen, reaktion rokotteeseen.
  • Tutkimuksen aivan liian lyhyt kesto ei tarjoa realistista arvioita pitkäaikaisista vaikutuksista. Kuten sikainfluenssarokotteen aiheuttamien narkolepsiatapausten kohdalla, miljoonat terveet ihmiset altistettaisiin kohtuuttomalle riskille, jos rokotteen käyttöönotolle annettaisiin hätätilanteessa poikkeuslupa ja sitä seuraisivat rokotteen pitkäaikaisvaikutukset. Tästä huolimatta BioNTech/Pfizer haki tällaista lupaa alkaen 1.12.2020 (ja tämä lupa myönnettiin Englannissa, jossa rokotukset alkoivat 8.12.2020 – suom.huom).

AVUNPYYNTÖ: Tri Wodarg ja Tri Yeadon pyytävät mahdollisimman monia EU:n kansalaisia allekirjoittamaan heidän hakemuksensa ja lähettämään sen EMA:lle.

Lisäys alkuperäiseen artikkeliin:

Ilmeisesti syncytin-1-proteiinia on myös spermassa, joten rokote saattaa johtaa myös miesten sterilisaatioon: https://www.researchgate.net/publication/261257414_Syncytin-1_and_its_receptor_is_present_in_human_gametes

Kirjaudu sivustolle