Valtava määrä lääkäreitä pyytää koronatoimenpiteiden uudelleenarviointia

Vaikka mediasta muuta voisi päätellä, uutisoitua linjaa vastoin ajattelevia lääkäreitä on paljon, joka puolella maailmaa. Ei siis ole kyse vain yksittäisistä tapauksista, ja nämä lääkärit ovat todellakin ihmeissään median luomista uhkakuvista. He ovat myös todella huolissaan koronatoimien vaikutuksista ihmisten fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen.

Kansainväliset liitot

Tilannekatsaus -sivulla on suomennettuna World Doctors’ Alliancen sivu, jossa eri maiden lääkärien yhteenliittymä kuvailee tilannetta ja vaatii muutoksia linjauksiin.

Lääkärien, lakimiesten, rahoitusalan ammattilaisten ja monien muiden asiantuntijoiden yhdessä perustama World Freedom Alliance, Maailman Vapausliitto, piti 31.10.2020 perustamiskokouksensa Tukholmassa. Kokoontumisesta tehty video on suomennettu ja voit katsoa sen täältä.

Saksa

Saksalaiset lääkärit ovat marraskuussa kirjoittaneet avoimen kirjeen Angela Merkelille, pyytäen ”Covid-pelkokoneiston pysäyttämistä”. Löydät kirjeen suomennettuna täältä.

Jo kesällä 2020 Saksassa lääkärit perustivat parlamentin ulkopuolisen koronatutkintakomitean (The Covid-19 Extra-Parliamentary Inquiry Committee, eli ACU lyhennettynä saksankielisestä nimestä). Sivuilta löytyy materiaalia, etenkin videoita useilla kielillä. ACU:n sivuille.

Belgia

Belgiassa lääkärit ovat perustaneet Docs 4 Open Debate -liikkeen ja kirjoittaneet avoimen kirjeen Belgian hallitukselle, ja miksei muidenkin maiden hallituksille. Kirjeessään he kuvailevat kattavasti ja perusteellisesti miksi toimet ovat ylimitoitettuja ja mitä vakavia haittoja niistä on jo seurannut. Lisäksi he ovat hyvin kriittisiä median toimintaa kohtaan, kunnollista keskustelua asioista ei käydä ja uutisointi on yksipuolista ja vääristelevää. Viestin lohdullinen sanoma kuitenkin on, että tieteeseen perustuvaa hätää ei ole ja että sairastuneita voidaan hoitaa.

Avoimen kirjeen on allekirjoittanut 679 lääkäriä, 2227 muuta terveydenhuollon ammattilaista sekä 17 106 kansalaista. (Tilanne 23.11.2020) Avoimen kirjeen pääset lukemaan tästä (englanniksi).

Docs 4 Open Debate -sivuilla kerrotaan myös seuraavaa:

”Valtamedioissa näemme valtavan disinformaatiokampanjan, joka syrjäyttää kaikki demokraattisen oikeusvaltion periaatteet. Vaikka lukuisilla lääkäreillä on erilaisia ​​näkemyksiä, ennennäkemätön sensuuri estää heitä saamasta viestiään kuuluviin. Eri tavoin ajattelevien asiantuntijoiden ja ammattilaisten tuottamaa tietoa löytyy tällä hetkellä lähes yksinomaan kohdennettujen hakujen kautta internetistä tai vaihtoehtoisista uutislähteistä, mutta ei valtavirran medioista.”

Sivulle on koottu lääkäreiden aloitteita monista Euroopan maista, USA:sta, Australiasta, Brasiliasta sekä kansainvälisiltä yhteenliittymiltä.

Lääkäreiden lisäksi lakimiehet ovat aktivoituneet.

USA

Lokakuun alussa 2020 julkaistiin USA:ssa Great Barrington julistus koronaan liittyvän pelottelupropagandan lopettamiseksi. Suuri joukko lääketieteen huippuasiantuntijoita (12 372 lääketieteen tutkijaa ja 26 439 lääkäriä – tilanne 27.11.20) on allekirjoittanut tämän asiakirjan, jonka keskeinen sisältö on, että terveydeltään heikot ihmiset on suojeltava, perusterveiden ihmisten on saatava elää normaalia elämää ja nykyiset kohtuuttomat rajoitukset pitää välittömästi purkaa. BBC on uutisoinut julistuksen, mutta Suomen media on vaiennut asiasta.

Suomi

Suomessakin on jo nähtävissä joidenkin lääkärien kommentteja tilanteesta, nimellä tai nimettömänä:

Kirjaudu sivustolle