Tietoja Pfizerin rokotteesta

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” text_text_color=”#000000″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Pfizer sanoo kokeiden osoittavan, että COVID-rokotteen teho on 90%, mutta uuden tekniikan turvallisuuteen liittyy vielä paljon avoimia kysymyksiä

”Koska lisensoitua mRNA-rokotetta ei ole koskaan aikaisemmin ollut, emme todellakaan tiedä millaisia haitat tulevat olemaan.” – Mary Holland

Artikkelikäännös
Teksti: Children’s Health Defense Team, julkaistu 10.11.2020
Linkki alkuperäiseen artikkeliin: Pfizer Says Trials Show COVID Vaccine Is 90% Effective, But Questions Remain on Safety of Novel Tech

 

Pfizer ilmoitti maanantaina 9.11.2020 alustavasta analyysista COVID-19-rokotekokeistaan, että rokotteen tehokkuus on yli 90%. Uutiset saivat osakkeet nousemaan ja median heittämään kärrynpyöriä.

Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla kertoi CNN:lle, että rokote on ”suurin lääketieteellinen edistysaskel” maailmassa viimeisen sadan vuoden aikana. Hän kertoi ABC Newsille, että lääkevalmistajalla ”on hyvä tunne rokotteen turvallisuudesta”.

New York Times kuitenkin huomautti, että Pfizerin tiedot toimitettiin lehdistötiedotteen muodossa, ei vertaisarvioidussa lääketieteellisessä lehdessä – joten ne ”eivät ole vakuuttavia todisteita siitä, että rokote on turvallinen ja tehokas, ja alkuperäinen havainto yli 90 prosentin tehosta voi vielä muuttua kun kokeet jatkuvat. ”

Georgetownin yliopiston lääketieteen ja tartuntatautien professori Jesse Goodman kertoi Timesille: ”Meidän on nähtävä todelliset tutkimustiedot, ja tarvitsemme pidemmän aikavälin tuloksia.”

Fast Company raportoi tapahtumasta muistuttamalla lukijoita siitä, että jos Pfizer-rokote hyväksytään, se käyttää ensimmäisenä ”toistaiseksi toimivaksi todistamatonta teknologiaa, joka perustuu ns. messenger RNA:han, joka yleensä lyhennetään mRNA:ksi”.

Moderna työskentelee myös mRNA COVID -rokotteen parissa. Toukokuussa Children’s Health Defense ilmoitti, että Modernan rokotetta koskevissa kliinisissä tutkimuksissa oli 20%:n ”vakavien vammojen määrä” suuriannoksisessa ryhmässä. Moderna kertoi New York Timesille tällä viikolla, että se odottaa välituloksia tutkimuksestaan tässä kuussa.

Kommentoidessaan Pfizerin viimeisimpiä rokoteuutisia Children’s Health Defencen varapuheenjohtaja Mary Holland sanoi:

”Uusi rokoteknologia tarkoittaa todennäköisesti uudenlaisia rokotevammoja. Koska lisensoitua mRNA-rokotetta ei ole koskaan aiemmin ollut, emme todellakaan tiedä, miltä vammat näyttävät. Koska rokotteet kehitettiin niin nopeasti, ja niin lyhyillä kliinisillä kokeilla, pitkäaikaiset vammat ovat täysin tuntemattomia.

Mitä on mRNA-tekniikka? Fast Company kuvaa sitä seuraavasti:

”Kuten muutkin rokotteet, mRNA-rokotteet kouluttavat immuunijärjestelmää tunnistamaan viruksen kaltaiset uhat ja alkavat tuottaa vasta-aineita itsensä suojaamiseksi. Mutta vaikka perinteisissä rokotteissa käytetään usein inaktivoituja annoksia tautiaa aiheuttavasta organismista, mRNA-rokotteet on suunniteltu saamaan keho tuottamaan itse näitä proteiineja. Messenger RNA – molekyyli, joka sisältää ohjeita soluille DNA:n valmistamiseksi –  saadaan siirtymään soluun.  COVID-19: n tapauksessa mRNA-rokotteet antavat ohjeet soluille aloittaa uuden koronaviruksen ”piikki”-proteiinin tuottaminen, proteiini, joka auttaa viruksia pääsemään soluihin. Piikkiproteiini ei yksinään ole meille haitallinen, mutta se laukaisee immuunijärjestelmän aloittamaan puolustusreaktion. Kuten Bill Gates, joka on tukenut Modernan ja BioNTechin kaltaisia yrityksiä Gates-säätiön kautta, on kuvannut prosessia, ”muutat kehosi itse asiassa omaksi tuotantoyksiköksi.”

Holland ja muut ovat huolissaan siitä, että uuden tekniikan, nopeutettujen hyväksyntöjen ja laajan paniikin yhdistelmä, joka voi aiheuttaa laajoja rokotemääräyksiä, voi johtaa ennennäkemättömiin rokotehaittoihin.

Pfizer, joka kehittää COVID-rokotettaan yhteistyössä saksalaisen lääkevalmistajan BioNTechin kanssa, vahvisti äskettäin, että lääkevalmistaja hakee COVID-rokotteelleen hätäkäyttölupaa USA:n Elintarvike- ja lääkevirastolta, kun yritys on suorittanut kliiniset tutkimukset loppuun.

Tohtori Anthony Fauci, USA:n kansallisen allergia- ja tartuntatautien instituutin johtaja, totesi aiemmin, että pitkäaikainen immuniteetti COVID:lle on mahdollista vain, jos ”suurin osa väestöstä rokotetaan” ja että rokottaminen kulkee käsi kädessä jatkuvien kansanterveydellisten ponnistelujen kanssa.

CBS Bostonin mukaan Fauci kertoi analyytikoille lokakuussa, että ensimmäiset COVID-rokotteet eivät sinänsä tapa virusta, vaan estävät oireita.

Rokotevalmistajat, jotka ovat jo suojattuja mahdollisilta rokotushaitoilta vuonna 1986 annetun kansallisen lapsuusajan rokotusvahinkolain nojalla, ovat entistä paremmin suojattuja COVID-rokotevammoja vastaan. Kuten Mercola.com kertoi, liittovaltion rekisteri (Federal Register) julkaisi maaliskuussa valmius- ja hätätilavalmiudessa tehtyjen lääketieteellisten COVID-19:n vastatoimien julistuksen, jolla tosiasiallisesti perustetaan uusi COVID-rokotetuomioistuin.

Tässä uudessa julistuksessa laajennetaan aikaisempaa keskittymistä haittoihin tai kuolemiin, jotka liittyvät suositeltuihin rokotteisiin lapsille ja raskaana oleville naisille, sisältämään myös erityisesti uudesta COVID-rokotteesta johtuvat haitat.

Samaan aikaan Pfizerin kliiniset tutkimukset – joihin kuuluu myös lapsia – jatkuvat. Axiosin mukaan Pfizer ja BioNTech sanovat , että heille on tähän mennessä ilmoittautunut 43 538 osallistujaa, joista 38 955 on saanut jo toisen annoksen rokotetta 8. marraskuuta 2020 mennessä.

Pfizer ja BioNTech eivät ole saaneet rahaa COVID-rokotteensa tutkimukseen ja kehittämiseen liittohallituksen Operation Warp Speed -ohjelmasta. Ohjelma on kuitenkin luvannut Pfizerille 1,95 miljardia dollaria, jotta se toimittaa 100 miljoonaa annosta liittohallitukselle annettavaksi amerikkalaisille maksutta, New York Times kertoi.

Wall Street Journal kertoi lokakuussa, että Pfizer perusti Kalamazoon, Michiganiin laitoksen ”jalkapallokentän kokoiselle alueelle” odottaen, että ”100 miljoonaa annosta toimitetaan tänä vuonna ja 1,3 miljardia annosta vuonna 2021”.

KORJAUS: Rokotteen todettiin olevan yli 90% tehokas estämään COVID-19: tä osallistujilla, joilla ei ollut todisteita aikaisemmasta SARS-CoV-2-infektiosta ensimmäisessä välianalyysianalyysissä, ei 99%, kuten aiemmin todettiin.

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://vapaudenpuolesta.fi/wp-content/uploads/2020/11/Pfizer-covid-vaccine-feature-1024×534-1.jpg” _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”]

Lähteet:

Pfizerin tiedote:
https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-and-biontech-announce-vaccine-candidate-against

CNN uutiset:
https://edition.cnn.com/2020/11/09/health/pfizer-covid-19-vaccine-effective/index.html

ABC uutiset:
https://abcnews.go.com/GMA/News/pfizer-ceo-coronavirus-vaccine-feel-good-safety/story?id=74105879

New York Times artikkeli:
https://www.nytimes.com/2020/11/09/health/covid-vaccine-pfizer.html

Fast Company artikkeli:
https://www.fastcompany.com/90573488/how-pfizers-covid-19-vaccine-works-mrna

Children’s Health Defense artikkeli mRNA rokotteista:
https://childrenshealthdefense.org/news/components-of-mrna-technology-could-lead-to-significant-adverse-events-in-one-or-more-of-our-clinical-trials-says-moderna/

Faucin ennuste:
https://thehill.com/changing-america/well-being/prevention-cures/522765-fauci-predicts-we-could-have-safe-and-effective

CBS Boston artikkeli:
https://boston.cbslocal.com/2020/10/29/dr-fauci-covid-19-vaccine-symptoms-infections-dr-mallika-marshall/

National Childhood Vaccine Injury Act:
https://en.wikipedia.org/wiki/National_Childhood_Vaccine_Injury_Act 

Federal Register declaration:
https://www.federalregister.gov/documents/2020/03/17/2020-05484/declaration-under-the-public-readiness-and-emergency-preparedness-act-for-medical-countermeasures

Lapsia mukana tutkimuksessa:
https://childrenshealthdefense.org/defender/fda-pfizer-experimental-covid-vaccine-children

Axios raportoi rokotteesta:
https://www.axios.com/pfizer-says-coronavirus-vaccine-effective-93b2ca6c-c38f-49fa-b84f-078ae33479d3.html

Operation Warp Speed:
https://childrenshealthdefense.org/news/operation-warp-speed-cia-linked-contractor-covid-vaccine

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Kirjaudu sivustolle