Dokumentti rokotteista

Tiivistelmä videosta ”Rokotteet -aikakautemme kaasukammio?”

Väitetään, että rokotteilla on poistettu monia vakavia sairauksia maailmasta. Onko todella niin?

Lääkevalmistajat ovat vuosikymmenien aikana ottaneet hallintaansa ensin terveysalan koulutuksen, sitten hoitokäytännöt, tiedotuksen, ja jopa viranomaisvalvonnan. He kontrolloivat tutkimusta myös yliopistoissa, rahoituksen kautta. Vertailevia tutkimuksia rokotetut vs. rokottamattomat ei ole koskaan tehty. On verrattu vain eri rokotteita ja annostelua – keskenään. Meille, ja etenkin lääkäreille on yksinkertaisesti kerrottu, että rokotteet ovat tarpeellisia ja turvallisia.

Sen sijaan vuosikymmenien saatossa on havaittu paljonkin rokotteista aiheutuvia haittoja, nimenomaan rokotetuilla. Suurin rokotteiden vastainen mielenosoitus on ollut Leicesterissä v. 1871, jossa isorokkorokote oli pakollinen ja sen kattavuus 95 %. Siitä huolimatta tauti puhkesi. Rokotepakosta luovuttiin, ja tauti saatiin hallintaan desinfioimalla ja eristämisellä.

”Espanjantaudiksi” nimetty tappava epidemia ilmaantui v. 1918 ja levisi laajalti. Tauti oli bakteeriperäinen keuhkokuume – juuri se, mitä ”vastaan” kaikki 1. maailmansotaan lähetetyt amerikkalaissotilaat oli rokotettu koulutusleireillä. Tauti sai alkunsa juuri heistä, laivamatkalla Eurooppaan.

Polion eli lapsihalvauksen esiintyminen noudattaa hyvin selkeästi 1950-luvulla markkinoidun hyönteismyrkyn, DDT:n käytön käyrää, 6 kk viiveellä. Tauti katosi, kun DDT:n käyttö loppui. Nykyiset poliotartunnat ovat suurimmaksi osaksi rokotusten aikaan saamia, kuten WHO on joutunut myöntämään.

Lasten rokotusohjelma on vuosien saatossa vain laajentunut. Kun lastentauteja, kuten tuhka- ja vihurirokkoa vielä 1950-luvulla pidettiin immuunipuolustuskyvyn kehityksen kannalta hyödyllisinä, sittemmin niitä ja lukuisia muita tauteja vastaan on kehitetty rokote.

Taitekohta on 1990-luvun vaihde: esim. USA:ssa v. 1975 oli autistilapsia 1/5000, kun luku on sittemmin kasvanut vuosittain nykyiseen 1/45. Samalla ovat lisääntyneet erilaiset lasten oudot sairaudet, joita ei ennen yleisesti ollut: kätkytkuolemat, käyttäytymishäiriöt, keskittymis- ja oppimisvaikeudet, puhe- ja ajatuskykyyn liittyvät ongelmat, fyysisen kehityksen häiriöt jne. Aikuisilla on samantyyppisiä vaivoja, myös lisääntymiskyvyttömyyttä. Älykkyysosamäärän on raportoitu laskeneen, samoin odotettavissa oleva elinikä.

Rokotteissa on erilaisia lisä- ja säilytysaineita, ja ”vastareaktion” aikaansaavia aineita, jotka ovat keholle myrkkyä, kuten alumiinia, fenolia ja formaldehydiä. Kun näitä piikitetään lihakseen, kyse on aivan eri asiasta kuin suun kautta nautittuna. Suurin osa jää kehoon, ja ns. adjuvanttien avulla ne läpäisevät myös aivojen suojakerroksen, veri-aivoesteen, ja kerääntyvät sinne aiheuttamaan tuhoa.

Sairaus on kehon, mielen ja ympäristön välisen kokonaissuhteen epätasapainotila, viime kädessä solujen tulehdus. Solu tulehtuu, jos sen suojaus heikkenee, ja taudinaiheuttajat, virukset, bakteerit ja sienet, joita on kaikkialla ympärillämme, pääsevät itämään. Saksalainen professori O.H. Warburg sai jo v. 1931 Nobelin lääketieteen palkinnon solututkimuksistaan, jotka osoittivat, että sairaat solut ovat happamia, terveet emäksisiä. Glukoosi fermentoituu elimistössä, ja hapattaa solukkoa. Happamuus on sähkökemiallinen ilmiö, joka lisää sähkönjohtavuutta nesteessä.

Parasta taudinehkäisyä on pitää kehon immuunipuolustuksen toiminta kunnossa, kokonaisvaltaisin ja luonnonmukaisin keinoin. Meillä on käytettävissä täydellinen, lähes joka tilanteeseen sopeutuva ja itsesäätelevä keho, joka on varustettu sairauksien parannusjärjestelmällä – kun vain huolehdimme sen toiminnasta.

Oheinen video esittelee rokotuksen historiaa, nykyisyyttä ja tulevaisuutta, sen alullepanijoita ja niistä hyötyjiä – sekä minkälaisia haittoja rokotuksista on.

Pertti Vehreävesa

Lisäys 31.12.2020: Video keräsi YouTubessa noin 60 000 katselukertaa ennen poistamistaan joulun aikaan. Nyt video löytyy mm. lbry.tv:stä, kuvaa klikkaamalla pääset katsomaan.

Videon tekijältä:
Tähän videoon on pyritty pakkaamaan mahdollisimman paljon tietoa, mahdollisimman pieneen tilaan. Kannattaa siis katsoa se silloin, kun mieli on terävä ja sinulla on tunti aikaa keskittyä. Tai katso video osissa, tässä aikaleimat kuhunkin osioon:

Intro 0:00
1. Rokotteiden historia (06:54)
2. Rokotettu myrkky vs. nielty myrkky (18:48)
3. Rokotteiden haitallisten aineiden vaikutus keholle, etenkin aivoille (22:15)
4. Rokotteet ja lisääntymiskyky (28:52)
5. Miksi tiede ei tutki ei-rokotettuja? (33:02)
6. Laumasuoja – tieteellinen peruste vai pelote? (39:17)
7. Miten vahva puolustuskyky (jos ei rokottamalla)? (44:41)
8. Näin valta toimii rokotemaailmassa (51:08)
9. Korona – yli 200-vuotisen rokotenäytelmän loppuhuipentuma? (56:24)

 

Kirjaudu sivustolle